Kapuas Murung, Kapuas

Kapuas Murung iku kacamatan ing Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 491,00 km2. Kutha krajan kacamatan ana ing Palingkau Baru, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 25 km.

Kapuas Murung
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènKapuas
Pamaréntahan
 • Camat

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Barito Kidul
ing sisih kidul karo: Kacamatan Pulau Petak lan Provinsi Kalimantan Kidul
ing sisih kulon karo: Kacamatan Mantangai lan Kapuas Kulon
ing sisih wétan karo: Provinsi Kalimantan Kidul

Désa lan kalurahan [1][2]Besut

Désa:

Kalurahan:

  1. Palangkau Lama
  2. Palingkau Baru

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut