Krisdayanti, utawa KD, Yanti, lan Kris (lair ing Kutha Batu, Jawa Timur, 24 Maret 1975), iku artis lan penyanyi Indonésia.

Krisdayanti

Bapaké jenengé Trenggono lan ibuné Rachma Widadiningsih. Yanti iku karan diva né Indonésia. Anaké asilé nikah karo Anang Hermansyah ya iku Aurél lan Azriél.

Pranala njabaBesut