Gedung Seminar Ljubljana
Lublana9.jpg

Ljubljana iku kutha ing Slovenia. Dunungé ing sisih tengah. Ing taun 2005, kutha iki sing ndunungi cacahé 265.861 jiwa lan jembar wewengkon 275 km². Kutha iki minangka kutha krajan nagara Slovenia. Kutha iki diadegaké taun 15 M.

Kutha kembarBesut

Pranala njabaBesut