Tuduhaké menu pokok
Gedung Seminar Ljubljana
Lublana9.jpg

Ljubljana iku kutha ing Slovenia. Dunungé ing sisih tengah. Ing taun 2005, kutha iki sing ndunungi cacahé 265.861 jiwa lan jembar wewengkon 275 km². Kutha iki minangka kutha krajan nagara Slovenia. Kutha iki diadegaké taun 15 M.

Kutha kembarBesut

Pranala njabaBesut