Pasumbanging naraguna JV01037PUJI

Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

20 Sèptèmber 2012

19 Sèptèmber 2012

18 Sèptèmber 2012

17 Sèptèmber 2012

12 Juni 2012

5 Juni 2012

  • 09.035 Juni 2012 09.03 sa +129 A Beksan SintrènKaca énggal: '''tari sintren''' kuwi asale saka dhaerah tegal jawa tengah. tari kuwi ngemu kekuwatan ghaib lan mulyakake Kang Maha Kuwasa.

7 Mèi 2012