Pasumbanging naraguna JV01098CHOIRON

Golèk pasumbangbukaktutup
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

6 Juni 2012

5 Juni 2012

3 Juni 2012

2 Juni 2012

1 Juni 2012

31 Mèi 2012

29 Mèi 2012

26 Mèi 2012

25 Mèi 2012

24 Mèi 2012

23 Mèi 2012

22 Mèi 2012

21 Mèi 2012

19 Mèi 2012

18 Mèi 2012

17 Mèi 2012

16 Mèi 2012

15 Mèi 2012

14 Mèi 2012

13 Mèi 2012

12 Mèi 2012

11 Mèi 2012

10 Mèi 2012

9 Mèi 2012

8 Mèi 2012

7 Mèi 2012

  • 10.167 Mèi 2012 10.16 sa +243 A Gamelan sekatenKaca énggal: '''Gamelan sekaten''' nggih punika perangkat gamelan ing kang dipun akeni minangka perangkat gamelan ingkang paling wonten gandheng cenenge kaliyan upacara-upacara islam lan kawonte...
  • 07.127 Mèi 2012 07.12 sa +235 A SambatanKaca énggal: '''Sambatan''' yaiku salah sawijining wujud gotong royong ingkang tasih kalampahan ing desa-desa, sambatan punika wonten ingkang nyebut ugi kanti sebutan gugur gunung ingkang ng...
  • 07.007 Mèi 2012 07.00 sa +68 A Naraguna:JV01098CHOIRONKaca énggal: nuwun, tepangaken nama kula Ahmad Choiron saking IKIP PGRI SEMARANG.