Montallat, Barito Lor

Montallat iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Lor, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 553 km2 lan okèhé sing ndunungi 10.237 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Tumpung Laung II, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 122 km.

Montallat
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Lor
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.05.01 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Teweh Tengah
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Barito Kidul
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Barito Kidul
ing sisih wétan karo: Kacamatan Gunung Timang

Désa lan kalurahanBesut

Désa:

  1. Kamawen
  2. Paring Lahung
  3. Pepas
  4. Rubei
  5. Ruji
  6. Sikan

Kalurahan:

  1. Montallat I
  2. Montallat II
  3. Tumpung Laung I
  4. Tumpung Laung II

RujukanBesut

  1. Barito Lor sajeroning angka taun 2009, Tabel 3.1.1

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Montallat, Kabupatèn Barito Lor, Kalimantan Tengah


Désa : Kamawen | Paring Lahung | Pepas | Rubei | Ruji | Sikan


Kalurahan : Montallat I | Montallat II | Tumpung Laung I | Tumpung Laung II