Saya tidak mengerti sama sekali bahasa Jawa. (Jadi jangan hubungi saya dengan bahasa jawa) Saya dapat dihubungi di Wikipedia bahasa Indonesia.

jv-0Naraguna puniki mboten saged basa Jawi.
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.

Sugeng rawuh, Kenrick95!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 04.53 (UTC)

Tracy wicara 12:33, 5 Februari 2010 (UTC)

Matur nuwunBesut

Ngaturaken matur nuwun dumateng mas Kenrick ingkang sampum purun maringi pilihan wonten ing usulan pangangkatan pangurus énggal.
Sabudis rembugan 01:10, 19 Februari 2010 (UTC)

Maaf, saya tidak dapat berbahasa Jawa... Kenrick95 (rembugan) 12:29, 19 Februari 2010 (UTC)

PywikiBesut

Mas Kenrick apa bersedia ajari saya menggunakan program Python seperti pywiki, saya masih bingung. Terimakasih sebelumnya. Pras rembugan 03:45, 21 Maret 2010 (UTC)