Persija Jakarta

Persija Jakarta, utawa kerep dicekak dadi Persija (Persatuan Sepak Bola Indonésia Jakarta) iku tim bal-balan Indonésia.

Persija Jakarta
Logo Persija Jakarta
Jeneng dawaPersatuan Sepak Bola
Indonésia Jakarta
ParabanMacan Kemayoran
Yasa28 November 1928 déning Voetbalbond Indonesische Jakarta
StadhiyonStadion Utama Gelora Bung Karno (sauntara)
Jakarta
Momotan88.083
MantriIndonésia Fery Paulus
Pelatih kepalaSepanyol Mario Gomez
LigaLiga Super Indonésia
2018–2019Liga Indonésia, Juara
Kandhang
Njaban

PrestasiBesut

NasionalBesut

PerserikatanBesut

Liga IndonésiaBesut

  • Taun 1998, Semifinalis
  • Taun 1999, Semifinalis
  • Taun 2001, Jawara Liga Indonésia
  • Taun 2002, 8 gedhé Liga Bank Mandiri
  • Taun 2003, Jawara 8 Liga Bank Mandiri
  • Taun 2004, Jawara 3 Liga Bank Mandiri
  • Taun 2005, Runner-Up Liga Indonésia
  • Taun 2006, Liga Indoésia 8 gedhé

Piala IndonésiaBesut

  • Taun 2005, Juwara kedua Copa Indonésia
  • Taun 2006, Copa Indonésia Jawara 3
  • Taun 2007, Copa Indonésia Jawara 3

InternasionalBesut

  • Tahun 1973, Jawara Quoch Khanh Saigon/Ho Chi Minh City Cup

Persija Jakarta & PrestasiBesut

Liga NasionalBesut

  • Liga Indonésia/ISL
  • Jawara (1): 2001
  • Runners-Up (1): 2005

Piala NasionalBesut

  • Piala Indonésia
  • Jawara (0):
  • Runners-Up (1): 2005

Turnamen NasionalBesut

  • Bang Yos Gold Cup
  • Jawara (1): 2003
  • Bang Ali Cup
  • Jawara (1): 1977
  • Jusuf Cup
  • Jawara (1): 1977
  • Surya Cup
  • Jawara (1): 1978
  • Marah Halim Cup
  • Jawara (1): 1977

InternasionalBesut

  • Quoch Khanh Saigon/Ho Chi Minh City Cup
  • Jawara (1): 1973
  • Brunei Invitation Cup
  • Jawara (2): 2000, 2001

Persija U-18Besut

SkuatBesut

Formasi Persija nganggo skema 4-4-2

Niki skuat Persija Jakarta kanggo kompetisi 2010–2011.
Pelatih:   Rahmad Darmawan

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1   GK Roni Tri Prasnanto
2   DF Precious Emuejeraye
4   DF Eric A. Bayemi Maemble
6   MF Tony Sucipto
7   MF Rizky Ramdani Lestaluhu
8   MF Syamsul Bachri Chaeruddin
10   FW Greg Nwokolo
11   MF Agus Indra Kurniawan
13   DF Hasim Kipauw
14   DF Ismed Sofyan (Wk. kapten)
15   FW Aliyudin
17   MF Mohammad Nasuha
18   MF Oktavianus
No. Pos. Jeneng
19   DF Ambrizal
20   FW Bambang Pamungkas  
21   MF Amarzukih
22   MF Oliver Makor
23   DF Leo Saputra Jacob
25   FW Agu Casmir
26   GK Andritany Ardhiyasa
27   MF Sigit Hermawan
28   DF AA Ngurah Wahyu T.
34   GK Hendro Kartiko
44   DF Wirya Kumandra
81   MF Muhammad Ilham
89   FW Sansan Fauzi Husaeni
91   MF Lifki Suteja

PelatihBesut

StaffBesut

Posisi Nama
Pelatih Utama Rahmad Darmawan
Asisten Pelatih Francis Wawengkang
Pelatih Kiper Haryono
Pelatih Fisik H. Satia Bagja
Dhokter Tim Dr. Mohammad Nasrun
Manajer Harianto Badjoeri
Asisten Manajer Ir. T. Ferry Indrasjarief
Measseur Udin
Mansyur
Himawan Pramono

Pranala njabaBesut

  • (ing basa Indonésia) Entri pada situs resmi Liga Indonésia.
  • (ing basa Indonésia) Entri pada situs Goal.com
  • (ing basa Indonésia) Situs resmi Jakmania