Pratélaning lelurahing Nigéria

Présidhèn Nigeria iku kepala pamaréntahan kapilih uga kepala nagara ing Républik Federal Nigeria. Jeneng resminé President of the Federal Republic of Nigeria lan Komandhan Paling Dhuwur sajeroning Angkatan Bersenjata Nigeria. Posisi iki, saiki dijabat Présidhèn Goodluck Ebele Jonathan.

Goodluck Jonathan

Kaca iki nampilké pratélan présidhèn lan kepala nagara Nigeria wiwit taun 1963.

Domini Nigeria (1960-1963)Besut

Présidhèn Nigeria (1963-1966)Besut

Mahamantri Nigeria (1960-1966)Besut

Kepala Pamaréntahan Militèr Federal Nigeria (1966-1979)Besut

Présidhèn Nigeria (1979-1983)Besut

Kepala Dhéwan Militèr Supreme Nigeria (1983-1985)Besut

Présidhèn Dhéwan Armed Forces Ruling Nigeria (1985-1993)Besut

Kepala Nagara Sauntara Nigeria (1993)Besut

Ketua Dhéwan Provisional Ruling Nigeria (1993-1999)Besut

Présidhèn Nigeria (1999-Saiki)Besut