Tuduhaké menu pokok

Travnik (Aksara Sirilik: Травник) iku siji kutha lan munisipal ing Bosnia-Herzegovina tengah, 90 km sisih kulon Sarajevo. Kutha iki minagka kutha krajan Kanton Bosnia Tengah, lan dumunung ing Munisipal Travnik. Travnik nduwèni watara 27,000 jiwa padunung, kanthi padunung ing tlatah pakuthan watara 70,000 jiwa.

Travnik
Травник
Kutha lan munisipalitas
Skyline of Travnik
Coat of arms of Travnik
Coat of arms
Pernahé Travnik ing Bosnia lan Herzégovina.
Pernahé Travnik ing Bosnia lan Herzégovina.
Koordhinat: 44°13′35″N 17°39′35″E / 44.22639°N 17.65972°E / 44.22639; 17.65972Koordhinat: 44°13′35″N 17°39′35″E / 44.22639°N 17.65972°E / 44.22639; 17.65972
NagaraBosnia lan Herzégovina
KantonBosnia Tengah
Pamaréntahan
 • Municipality presidentAdmir Hadžiemrić (SDA)
Laladan
 • Kutha lan munisipalitas529 km2 (204 sq mi)
Élepasi514 m (1,686 ft)
Cacah warga (sènsus 2013)
 • Kutha lan munisipalitas53.482
 • Pepadhet101,10/km2 (26,200/sq mi)
 • Urban16.534
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos72270
Kodhe laladan(+387) 30
Situs wèbwww.opcinatravnik.com.ba

Kutha kembarBesut

GladriBesut

RujukanBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Kanton Bosnia Tengah