Anarkisme

Anarki utawi Anarkisme punika sajatinipun satunggiling aliran pulitik ingkang nolak pamaréntahan. Dados kaum anarkis punika boten purun manawi pamaréntahan punika dipunwontenaken. Gantinipun inggih namung déwan-déwan alit kémawon ing tingkat dhasar. Pamarèntahan pusat inggih dipunicali.

Nanging ing basa lumrah sadinten-dinten, asring anarki dipun-gandhèngaken kaliyan tindhak boten mawi tanggung jawab utawi ngrisak. Dados kawontenan ing pundi boten wonten ingkang saged ngatur.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut