Muhammad Azis (lair ing Jakarta, 22 Dhésèmber 1973; umur 50 taun biyasa dikenal kanthi jeneng Azis Gagap) ya iku pelawak lan artis Indonesia.[1]

Azis Gagap
LairMuhammad Azis
(1973-12-22) Dhésèmber 22, 1973 (umur 50)
Jakarta Indonesia
PakaryanPelawak, Artis

Azis Gagap miwiti karir dadi pelawak ana ing panggung lenong saka kalurahan tekan kalurahan liya.[1] Banjur, ing taun 1999 Azis Gagap miwiti nyambut gawé bareng Bagito ing acara Paviliun 21 ing TVRI.[1] Azis nglawak bareng Bagito banjur kenalan karo Patrio.[1] Kanggo nyukupi kabutuhan kulawarga, Azis uga tau dadi kontraktor yasan.[1] Nanging amarga rumangsa jiwané ana ing komèdhi, banjur Azis balik manèh ana ing donya hiburan ya iku donya komèdhi mligi lan ninggal perusahaan kontraktor yasan.[1]

Wiwit taun 2008 karier Azis Gagap wiwit mundhak wiwit nglawak ing Opera Van Java bareng Parto, Sule, Andre Taulany, lan Nunung.[2] Azis uga duwé rencana ngrambah donya nyanyi karo gawé album.[2] Saiki Azis uga wiwit ngrambah dadi pambyawara ing acara tivi, ya iku Beauty And Azis bareng karo Rianti Cartwright lan Derings bareng karo Sandra Dewi.[2]

Filmografi besut

Cathetan suku besut

  1. a b c d e f tabloidbintang.com Archived 2010-02-03 at the Wayback Machine.(10 Juli 2011
  2. a b c d poskota.co.id(10 Juli 2011)