Beby Chaesara Anadila

Beby Chaesara Anadila
GénreJpop
Mangsa akarya2011-saiki
Sing magepokanJKT48
Sana jaringanwww.jkt48.com
Beby Chaseara Anadila

Beby Chaesara Anadila kang lumrahé diceluki beby ya iku salah sawijining anggotané JKT48. lair ing tanggal 18 Maret 1998 (21 taun). Beby asalé saka Bandung. Beby Chaesara Anadila mèlu audisi JKT48 amarga ana pihak manajemèn JKT48 kang marani ing sanggar beby kanggo ngajaki mèlu audisi génerasi kaping pisan JKT48. "awalé aku mèlu audisi JKT48 amarga ana manajemèn JKT48 kang marani ing sanggar jogèd. aku ditakoni 'koé bisa nyanyi utawa njoget?'. 'aku isané nyanyi'. Ujug-ujug ketampa lan dipanggil ke Jakarta." jarèné baby. Beby punika salah satunggaling saka 26 anggota JKT48 kang ketampa saha kira-kira 2000 pendaftar.[1]

DiskografiBesut

Kaliyan JKT48Besut

  • Konser live pradebut kanggo program musik 100% Ampuh Global TV, Bekasi Square, 17 Dhésèmber 2011
  • Peluncuran video musik "Heavy Rotation", fx Center, Jakarta.
  • Konser live debut kanggo program musik Inbox SCTV, 26 Januari 2012
  • I-Pop SCTV (28 Januari 2012)
  • Hellofest8 ing Balai Kartini (February 4th 2012)
  • Penampilan kaliyan AKB48 ing Dahsyat RCTI (25 Fèbruari 2012)
  • Street Fashion Show-JPOP Culture Fest (February 26th, 2012)
  • 100% Ampuh Global TV (29 Januari 2012, 10 Maret 2012, 1,8&14 April 2012)
  • G+ event di AKB48 cafe and shop Singapore (March 03th, 2012)
  • lan liya-liyané
Meet & GreetBesut
MajalahBesut
  • Majalah Teen edisi 277, terbit Sabtu, 17 Maret 2012 kaliyan JKT48
  • Majalah GADIS
  • Majalah HAI kaliyan kabèh member JKT48 génerasi kapisan
Acara TVBesut
Iklan télévisiBesut

Kaliyan AKB48Besut

KonserBesut

TipiBesut

Pranala njabaBesut

Cathetan sikilBesut

  1. "Foto Skandal Beby JKT48 Graduate" (in Indonesian). Shukan Bunshun. 2019-08-11. Retrieved 2019-08-12.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)