Cherrybelle

Cherry Belle
Cherry Belle2.jpg
Cherry Belle
Pratélan latar wuri
ParabanChibi
SakaJakarta, Indonésia
GénrePop, Electropop, Dance pop, Indo-pop
Mangsa akarya2011 - 2018
Labèl
Sing magepokan
Tilas anggota

Cherry Belle (dipuncekak Chibi) inggih punika grup musik saking Indonesia ingkang madeg saking satunggalipun audhisi, ingkang nengenaken talenta sarta swanten, kawasisian mbeksa utawi ngedance, lan ugi penampilanipun rupawan utawi ayu sulistya ing warni.[1] Grup musik punika dipundamel nalika tanggal 27 Fèbruari 2011 lam gadhah anggota cacahipun sangang (9) tiyang: Devi Noviaty, Sarwendah Tan, Yefany F, Christy Saura Noela Unu, Jessyca Stefani Auryn, Brigitta Cynthia, Cherly Yuliana Anggraini, Anisa Rahma, lan Margareth Angelina U.T.[1] Sedaya personilipun gadhah yuswa kinten-kinten 20 taun lan gadhah bakat nyanyi lan nari.[1] Grup punika kainspirasi saking Korean girlband'.[1]

Nami Cherry Belle piyambak asalipun saking tembung Cherry ingkang tegesipun 'manis', lan Belle ingkang tegesipun 'ayu'.[1] Tembung Chibi ingkang asring dipunpajang ing sawingkingipun nama personilipun, punika cekakan saking Cherry Belle, ugi saged gadhah teges alit lan lucu.[1]

AnggotaBesut

Nami
Panggung
Nami
Lair
Tanggal Lair Panggon Lair Nami
FansClub
Tanggal Medal Taun Giyat
Devi Aurelia Devi Noviaty (1987-11-25) Novèmber 25, 1987 (umur 33) Bandar Lampung Devingers 12 April 2012 2011-2012
Wenda Sarwendah Tan (1989-08-29) Agustus 29, 1989 (umur 31) Jakarta Wendaddict
Anisa Anisa Rahma Adi (1990-10-12) Oktober 12, 1990 (umur 30) Bandung InsomNISA 18 Oktober 2013 2011-2013
Felly Yefani Filliang (1991-02-21) Fèbruari 21, 1991 (umur 30) Jakarta Fellycious 14 Juli 2015 2011-2015
Cherly Cherly Yuliana Anggraini (1991-07-21) Juli 21, 1991 (umur 29) Pekanbaru Cherlyder
Ryn Jessyca Stefani Auryn (1993-01-30) Januari 30, 1993 (umur 28) Jakarta Rynism
Gigi Brigitta Cynthia (1993-07-09) Juli 9, 1993 (umur 27) CiGi
Kezia Kezia Karamoy (1993-03-15) Maret 15, 1993 (umur 28) KeziAmour 2012-2015
Steffy Stefanny Margaretha Aay (1993-03-31) Maret 31, 1993 (umur 28) Bandung Steffyours
Ellen Ellen Nita Vindriana (1993-06-02) Juni 2, 1993 (umur 28) Malang Ellenation 30 Juni 2016 2015-2016
Miftah Hasunal Miftah Israfani (1997-02-20) Fèbruari 20, 1997 (umur 24) Langsa Miftaholler
Yori Yoeriche Endine (1997-02-08) Fèbruari 8, 1997 (umur 24) Malang I'mYoers 12 Maret 2017 2015-2017
Novi Novi Herlina (1993-11-22) Novèmber 22, 1993 (umur 27) Bogor Novianatic 25 Sèptèmber 2017 2014-2017
Ela Laela Haryadiningsih (1995-08-26) Agustus 26, 1995 (umur 25) Laelova 30 Dhésèmber 2017 2015-2017
Atha Agatha Christina (1995-07-05) Juli 5, 1995 (umur 25) Purbalingga AgathArmy 15 Mèi 2017 2016-2017
Muti Mutiara Dewi (1995-11-25) Novèmber 25, 1995 (umur 25) Yogyakarta Mutizer
Tata Redita Mutiara (1996-01-03) Januari 3, 1996 (umur 25) Palembang Tatanic
Fisca Aflya Fisca Alycia (1996-09-21) Sèptèmber 21, 1996 (umur 24) Makassar PraceCa
Onad Banadhi Kurnia Dewi (1997-06-06) Juni 6, 1997 (umur 24) Pangkal Pinang BabyOnad
Angel Margareth Angelina (1990-10-05) Oktober 5, 1990 (umur 30) Jakarta Angelous 2011-2016
Christy Christy Saura Noela Unu (1990-12-26) Dhésèmber 26, 1990 (umur 30) Christyers

KiprahipunBesut

Cherry Belle ingkang ngusung gaya musik ala girlband K-Pop punika pisanan tampil ing acara Inbox, nalika tanggal 18 Juni 2011.[1] Cherry Belle tampil kanthi single perdana Dilema, ingkang dados hit single saking album Cherry Belle.[1]

DiskografiBesut

  • Love Is You (2011)
  • Diam Diam Suka (2013)
  • Reborn (2016)

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f g h Cherry Belle dipunundhuh tanggal 25 Fèbruari 2012