Gusti Randa

Gusti Randa (lair ing Jakarta, 15 Agustus 1965; umur 57 taun) inggih punika pengacara, aktor, lan penyanyi Indonésia.[1] Gusti naté dados bintang filem legenda ingkang dipunangkat saking buku sastra pujangga énggal, Siti Nurbaya kanthi dados paraga Samsul Bahri.[1] Gusti Randa punika tilas garwanipun Nia Paramitha ingkang gadhah profesi minangka aktris. Kekalihipun pegatan amargi wontenipun tiyang katiga.[1] Miturut Gusti Randa, Nia sampun slingkuh kaliyang priyantun kanthi inisial SB, ngantos Nia naté aborsi saking asil slingkuhipun.[1] Inisial SB, ingkang dipunparingi déning Gusti Randa ndadosaken masalah, amargi ngarah ing priyantun ingkang namanipun Sutrisno Bachir ingkang boten sanès minangka ketua umum Parté Amanat Nasional (PAN).[1] Sanajan sampun perseteruan ing médhia, nanging masalah kasebat ngantos sapunika dèrèng dipunsidangaken, ngantos tuduhan perselingkuhan kasebat dèrèng kabukten.[1] Gusti Randa ugi aktif minangka pengacara lan pulitikus lan naté badhé nyalan dados wakil wali kutha Dhépok ing taun 2010 saking jalur independen (perseorangan).[2] Gusti Randa dipunpilih déning tim sukses ingkang sampun nglaksanakaken identifikasi dhateng sawatawis aktris.[2] Dipunkabaraken tim sukses sampun nyaketi sedasa aktris, ing antawisipun Yenny Rachman, Desy Ratnasari, Maudy Koesnadi lan Bien Benyamin, putranipun almarhum Benyamin S..[2]

Gusti Randa, SH
Gusti Randa.jpg
LairGusti Randa Malik
PakaryanPengacara
Aktor
BojoNia Paramitha (1997-2006)
AnakMochammad Syahdila Darama
Muhammad Syahdewa Diladayana
Sagita Puan Marlinasthinta
Syahratu Agatha Novelina

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f Gusti Randa dipunundhuh tanggal 28 Juli 2011)
  2. a b c Gusti Randa Maju Pilkada Kota Depok dipunundhuh tanggal 28 Juli 2011)

Pranala njawiBesut