Tuduhaké menu pokok

Győr (IPA: [ˈɟøːr], Ngenani wuni iki pocapan , kaloka kanthi jeneng alternatif) iku kutha wigati ing sisih lor=kulon Hongaria, kutha krajan county Győr-Moson-Sopron county lan dumunung ing dalan utama Éropah Tengah, setengah dalan antara Budapest lan Wina. Kutha iki minangka kutha gedhé dhéwé nomer enenm ing Hongaria lan minangka salah siji saka limang punjer regional utama.

Győr
Lapangan Széchenyi
Lapangan Széchenyi
Gendéra Győr
Gendéra
Coat of arms of Győr
Coat of arms
Nagara Honggari
County Győr-Moson-Sopron
Laladan
 • Gunggung 174,61 km2 (6,742 sq mi)
Cacah warga (2005)
 • Gunggung 127.594
 • Pepadhet 730,71/km2 (189,250/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)
Kodhe Pos 9000
Kodhe laladan 96

JenengBesut

Ing basa liya: Basa Kroasia: Jura, Đura, Vjura, Basa Jerman: Raab, Basa Slowak: Ráb, Basa Turki: Yanık kale, Basa Serbia: Ђур, Đur, utawa Јанок, Janok, Rusia: Дьёр, Dyor. Uga delengen: Jeneng kutha ing Éropah ing manéka basa.

GladriBesut

Kutha kembarBesut

Uga delengenBesut

RujukanBesut

Pranala njabaBesut