Tuduhaké menu pokok

Kabupatèn Karawang

kabupatèn ing provinsi Jawa Kulon, Indonésia
Kabupatèn Karawang
Reynan-Karawang-emblem.jpg
Lambang Karawang
Sesanti: ""
300px
Dina Dadi:...
Kutha krajan:Pedhes
Bupati: H. Dadang S. Muchtar
Wakil Bupati: Hj. Eli Amalia Priyatna
Jembar
 -Total:

1.737,30 km²
Kacamatan
 -Cacahe:

29 Kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-1.940.000 (2003)
+/-1.116 jiwa/km²
Suku Bangsa:Wong Sundha, wong Jawa
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Sunda lan Basa Indonésia

Kabupatèn Karawang iku kabupatèn ing Jawa Kulon. Jembar wewengkon kabupatèn iki ± 1.737,30 km² utawa hèktar.

Isi

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Jawa Kulon