Kabupatèn Pasangkayu

kabupatèn ing provinsi Sulawesi Kulon, Indonésia
Kabupatèn Pasangkayu
Lambang Kabupaten Mamuju Utara.jpg
Lambang Pasangkayu
Sesanti: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Pasangkayu
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Pasangkayu
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Pasangkayu iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kulon, kutha Pasangkayu iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Pasangkayu katata sajeroning 4 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Bambalamotu
  2. Baras
  3. Pasangkayu
  4. Sarudu

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Kabupatèn Pasangkayu

Sulawesi Kulon

Kabupatèn: Majene | Mamuju | Pasangkayu | Mamasa | Polewali Mandar

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Provinsi Sulawesi Kulon