Kabupatèn Majene

kabupatèn ing provinsi Sulawesi Kulon, Indonésia
Kabupatèn Majene
Lambang Kabupatèn Majene
Lambang Kabupatèn Majene
Sesanti: "---"
Peta lokasi Kabupatèn Majene)
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Majene
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

4 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané
Web: http://www.majenekab.go.id/

Kabupatèn Majene iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kulon, kutha Majene iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Majene katata sajeroning 4 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Banggae
  2. Malunda
  3. Pamboang
  4. Sendana

Deleng ugaBesut

Pranala njabaBesut

Kabupatèn Majene, Sulawesi Kulon

Kecamatan: Banggae | Malunda | Pamboang | Sendana

Sulawesi Kulon

Kabupatèn: Majene | Mamuju | Pasangkayu | Mamasa | Polewali Mandar

Lihat pula: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Provinsi Sulawesi Kulon