Kotawaringin Lama, Kotawaringin Kulon

Kotawaringin Lama iku kacamatan ing Kabupatèn Kotawaringin Kulon, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.218 km2 lan okèhé sing ndunungi 17.291 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Kotawaringin Hilir, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 85 km.

Kotawaringin Lama
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènKotawaringin Kulon
Pamaréntahan
 • Camat

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Lamandau
ing sisih kidul karo: Kacamatan Arut Kidul lan Kabupatèn Sukamara
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Sukamara
ing sisih wétan karo: Kacamatan Arut Kidul

Désa lan kalurahan [3][4]Besut

Désa:

Kalurahan:

  1. Kotawaringin Hilir
  2. Kotawaringin Hulu

RujukanBesut

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Kotawaringin Lama, Kabupatèn Kotawaringin Kulon, Kalimantan Tengah


Désa : Babual Baboti | Dawak | Ipuh Bangun Jaya | Kinjil | Kondang | Lalang | Makarti Jaya | Palih Baru | Riam Durian | Rungun | Sagu Sukamulya | Sakabulin | Suka Jaya | Suka Makmur | Sumber Mukti | Tempayung


Kalurahan : Kotawaringin Hilir | Kotawaringin Hulu