Koordhinat: 7°47′35″S 110°21′57″E / 7.7931634°S 110.3657555°E / -7.7931634; 110.3657555

Maliyabara (Jawa: ꦢꦭꦤ꧀ꦩꦭꦶꦪꦧꦫ, basa Indonésia: Jalan Malioboro) iku papan pariwisata wujud dalan gedhé ing Dhaérah Istiméwa Ngayogyakarta. Ing pungkasan sisih kidul dalan Maliyabara iki dumunung pura Gedhong Agung, Pasar Beringharja, lan Musiyum Bèntèng Vredeburg. Ing wayah soré ing trotoar dalan Maliyabara iki akèh bakul sing dodolan panganan kanthi didhasaraké ing lemah (lèsèhan). Kajaba kui ana ing kiwa tengen dalan Maliyabara akèh bakul kang dodolan manéka warna barang kas Jogja kaya ta tas, kaos, bathik, dompet lsp.

Dalan Maliyabara

Pranala njabaBesut