Tuduhaké menu pokok

Nusa Tenggara Wétan

provinsi ing Indonésia
(Kaelih saka Nusa Tenggara Timur)
Provinsi Nusa Tenggara Wétan
Provinsi Nusa Tenggara Wétan
Lambang Nusa Tenggara Wétan
Lambang Nusa Tenggara Wétan
Sesanti: ""
Péta Nusa Tenggara Wétan ing Indonésia
Dina Dadi: 5 Oktober 2004
Kutha krajan: Kupang
Gubernur: Piet Tallo
Jembar
 - Total:

46.137,87 km²
Laladan Tk. II
 - Cacah:

18 Kabupatèn
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 4.083.639 jiwa (2004)
+/- / km²
Suku bangsa: Wong Sikka lan liyané
Agama: Katulik, Protèstan, Islam lan liyané
Basa: basa Indonésia lan liyané
Zona Wektu: (WITA)

Provinsi Nusa Tenggara Wétan (basa Indonésia: Provinsi Nusa Tenggara Wétan), iku katata sajeroning 18 kabupatèn lan 1 kutha, Kutha krajané ya iku Kupang.

Daerah Tingkat IIBesut

Pulo-puloBesut

Ing provinsi iki akèh pulo-pulo lan sawatara awujud pulo paling njaba ing wewengkon Indonésia.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut