Sugeng rawuh, JV045Lutfia!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 05.04 (UTC)


Sugeng rawuh, JV045Lutfia!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.26 (UTC)


Ayo makarya!Besut

Ayo mba, panjenengan dereng nate login lan mboten nyunting artikel. Tetep semangat. Empu rembugan 13:29, 30 Maret 2011 (UTC)

Tambahan Kantentuan Presensi PesertaBesut

Nuwun Sewu, JV045Lutfia,

Syarat kantentuan absensi kagem peserta ingkang mboten nyunting dipuntambah 5 dinten ngantos tanggal 5 April. Peserta ingkang GUGUR menika ingkang mboten nyunting 10 dinten. Dipunetang saking tanggal 27 Maret - 5 April 2011.

Ayo padha nyunting!!!

Semangat!!!! Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 04:16, 1 April 2011 (UTC)

PATROLIBesut

Nuwun sewu, JV045Lutfia. Menika patrolinipun.

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
Ngareanak, Singorojo, Kendhal 0 dereng dereng sampun dereng dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Saben ukara dipun pungkasi kanthi réferènsi.
Thiwul 0 sampun sampun sampun sampun dereng kersané dados artikel sempurna, mangga dipunjangkepi. Saben ukara dipun pungkasi kanthi réferènsi.
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik

Nurulbaitirohmah rembuganbaytea 03:42, 11 April 2011 (UTC)

GUGURBesut

Hai Lutfia,

Adhedhasar suntingan kontribusi panjenengan, panjenengan pungkasan nyunting ing tanggal 8 April 2011. Pramila, panjenengan GUGUR saking kompetisi Papat Limpad jalaran boten naté nyunting 10 dinten maturut-turut. Matur nuwun awit panyengkuyungipun ndhèrèk kompetisi Papat Limpad. Panjenengan taksih saged paring kontribusi ing Wikipedia Basa Jawa minangka relawan biasa lan suntingan panjenengan boten kétung malih minangka suntingan kompetisi. Nuwun.

 

JV400Hendra rembugan 01:14, 19 April 2011 (UTC)