Pawèstri Tanpa Idhèntiti

Pawèstri Tanpa Idhèntiti iku sawijining karya satra gancaran abasa Jawa awujud novèl, anggitan Suparto Brata.

Pawèstri Tanpa Idhèntiti
Pawestri.jpg
PanganggitSuparto Brata
NagaraIndonesia
BasaJawa
GènreRoman
PangecapanPenerbit NARASI Yogyakarta
Kala babar
2009
Kaca--- kaca
ISBN---

SinopsisBesut

Panuluh direktur utama PT.Frozenmeat Raya sing ngimport daging beku saka Australia kepergok kena rasia operasi lelara masarakat déning pulisi pinuju kencan karo wong wadon ing hotèl. Dirasia pulisi wong wadon mau kagèt, semaput. Déning Panuluh ditulungi, digawa menyang rumah sakit. Bareng wis mari, sadar, nanging amnèsia, babar pisan ora éling riwayat uripé. Mula banjur diundang waé nganggo jeneng Pawèstri.

Karya Suparto Brata liyanéBesut

Buku-buku sastra Jawa kang katulis antarané:

Abasa JawaBesut

Abasa IndonésiaBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut