Kutha Purwakerta

(Kaelih saka Purwakerta)
Kutha Purwakerta
Jembar
 -Total:

 ? km²
Kacamatan
 -Cacahe:

...
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-? yuta
+/-? / km²
Suku Bangsa:wong Jawa
Agama:Kajawèn, Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu dan Buda
Basa: Basa Jawa dhialek Banyumasan lan Basa Indonésia

Kutha Purwakerta iku kutha krajan kabupatèn Banyumas, Jawa Tengah,Indonésia pernahé ing sisih kidul gunung Slamet. Jembar wewengkon kutha iki ±--utawa hèktar. Rencana kutha iki dadi kutha otonom tesih dibahas instansi-instansi kekait.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Kutha Purwakerta ketata saking kacamatan, kalurahan lan désa. Kacamatan-Kacamatan ing kutha Purwakerta ya iku:

Basa lan budayaBesut

PendidikanBesut

TransportasiBesut

 
Stasiun Sepur Purwokerto

Panganan kasBesut

MediaBesut

Layang kabarBesut

KalawartiBesut

Stasiun TelevisiBesut

Stasiun RadioBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Jawa Tengah