Setatsiyun Babat


Setatsiyun Babat (BBT) minangka stasiun sepur kelas I sing dununge ing Babat, Babat, Lamongan . Stasiun sing dununge ana ing ketinggian +7 meter, kalebu ing Daerah Operasi VIII Surabaya lan minangka stasiun sepur sing dununge ana ing sisih paling kulon ing Kabupaten Lamongan . Sanajan bangunan setatsiyun luwih gedhe tinimbang Setatsiyun Lamongan, sepur sing liwat luwih akeh mandheg ing Lamongan.

Stasiun Babat

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun BBT.png
  • Singkatan: BBT
  • Nomor: 4407
Stasiun Babat 2020.jpg
Tampak ngarep Setatsiyun Babat, 2020
Letak
PropinsiJawa Wetan
KabupatènLamongan
KecamatanBabat
KelurahanBabat
AlamatDalan Stasiun Babat
Kodhe pos62271
Koordinat7°06′22″S 112°10′08″E / 7.106112°S 112.168761°E / -7.106112; 112.168761Koordhinat: 7°06′22″S 112°10′08″E / 7.106112°S 112.168761°E / -7.106112; 112.168761
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorPT. Kereta Api Indonesia
Daerah Operasi VIII Surabaya
Kelas setasiunI[1]
PunggelanBBT
Nomer setasiun4407
Dhuwuring stasiun+7 m
Kilometer
LayananJayabaya, Harina, Gumarang, Dharmawangsa, Sancaka Lor, Kertajaya, Maharani, Ambarawa Ekspres, Ekonomi Lokal, lan Parcel ONS
LoketSistem tiket daring, nglayani pemesanan langsung ing loket. Wonten fasilitas ala bandara arupa check-in mandiri kanggo pencetakan boarding pass khusus kamangkatan sepur jarak tebih/menengah.
Operasi
Cithakan:Adjacent stations
Fasilitas
Kathahing jalur7 (jalur 3 lan 4: sepur lurus)
Kathahing peron4 (siji peron sisi sing cendhak lan telu peron pulo sing dhuwur)
Jinis pasinyalan
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun

Sepur panumpang sing liwat langsung / ora mandheg ing setatsiyun iki yaiku Argo Bromo Anggrek lan Sembrani

SejarahBesut

Tanggal 1 September 1897, Nederlandsch-Indische Spoorweg Maatschappij (NIS) nampa konsesi kanggo nggawe jalur kereta api anyar. Baris iki bakal nyambung Stasiun Gundih sing ana karo calon stasiun NIS anyar ing Surabaya (saiki dadi Stasiun Pasarturi ). [2] Bersenjata karo konsesi iki, NIS miwiti nggawe rute kanthi 1.067 trek sempit mm Amarga dana lan biaya winates, kabeh stasiun lan halte ing rute kasebut gampang banget lan digawe saka kayu, kalebu Stasiun Babat. Stasiun iki diresmekake bareng karo diresmekake rute Babat-Lamongan tanggal 15 Agustus 1900 lan tanggal 1 Februari 1903, jalur kereta api Gundih-Surabaya rampung. [3] [4]

[5]

Ing dina Senen tanggal 12 Januari 1914, koran Algemeen Handelsblad nglaporake manawa Stasiun Babat generasi pertama bakal dirombak kanggo ndhukung kelancaran transportasi barang lan persiapan pambangunan garis cabang menyang Merakurak . .

Bangunan Stasiun Babat generasi kaping pisanan banjur digedhekake kanthi ngganti kanopi cilik dadi kanopi pelana - padha karo kanopi ing Stasiun Lempuyangan, Stasiun Bojonegoro, lan Stasiun Surabaya Pasarturi - uga ngganti bangunan sadurunge semi permanen dadi permanen.


Bisa uga, bangunan stasiun generasi kaping loro iki wiwit digunakake ing taun 1920-an. Buktine, dheweke duwe tampilan fisik sing cenderung padha karo stasiun NIS liyane sing uga diresmekake ing taun 1920-an, kayata Stasiun Tuban lan Stasiun Wonogiri . Stasiun kasebut padha karo struktur atap, bangunan utama, lan anané kanopi sing nutupi teras ngarep lan platform sisih. Nganti saiki, bangunan Stasiun Babat generasi kaping loro isih dikelola.

PapanBesut

Wiwitane, stasiun iki nggunakake sistem sinyal mekanik lan duwe enem jalur sepur kanthi garis 3 dadi garis lurus ditambah loro trek badug tumuju gudang ing sisih kulon stasiun, saben trek badug ing sisih lor lan kidul stasiun, lan siji trek Badug sing ana ing antarane garis lawas 3 lan 4. Sawise garis dobel ing bagean saka stasiun iki menyang Stasiun Bojonegoro dioperasikake kanthi resmi ing pertengahan April 2014 [6] lan banjur nganti Stasiun Kandangan ing wiwitan Mei 2014 [7], jumlah garis tambah dadi pitung. Trek badug ing wilayah tengah diganti garis anyar 4 dadi garis lurus kanggo arah Surabaya, jalur 3 digunakake minangka garis lurus kanggo arah Semarang wae . Kajaba iku, sistem sinyal wis diganti karo sistem sinyal listrik.

Wiwit Nopember 2019, wis ana platform pulau anyar sing ana ing antarane garis 4 lan 5 sing anyar lan platform pulau sing dununge antarane garis 2 lan 3 wis ditambah, saengga jumlah platform ing stasiun iki saiki ana papat: siji platform sisih lan telung platform pulau. Stasiun iki uga nduwe depot lokomotif lan rol rel, nanging wis suwe ora digunakake.

Sadurunge, ing sisih kulon stasiun iki ana garis cabang sing bakal rampung ing Tuban (saka baris 1) lan Jombang (saka baris 5), nanging loro cabang kasebut wis ora aktif. Adhedasar Keputusan Presiden No. 80 taun 2019, rute menyang Tuban menyang Merakurak direncanakake bakal diaktifake maneh kanggo ndhukung distribusi lan percepatan pembangunan sing padha ing wilayah Gerbangkertosusila (Gresik, Bangkalan, Mojokerto, Surabaya, Sidoarjo, lan Lamongan). [8] Kajaba iku, rencana kanggo ngaktifake maneh rute iki uga kalebu ing Rencana Induk Kereta Api Nasional 2018. [9]

Jadwal sepurBesut

Iki jadwal sepur ing setatsiyun Babat per 10 Februari 2021 (revisi Gapeka 2021).

  • Antarkutha
No. Sepur Sepur Tumuju Kelas Teka Mangkat
256 Kertajaya Surabaya Pasarturi (SBI) Ekonomi Premium 00.20 00.23
128 Gumarang Eksekutif & Bisnis 01.40 01.43
106/107 Jayabaya Surabaya Pasarturi (SBI) bersambung Malang Kotabaru (ML) Eksekutif & Ekonomi Plus 02.35 02.38
267 Maharani Semarang Poncol (SMC) Ekonomi Premium 06.59 07.02
125/124 Harina Surabaya Pasarturi (SBI) Eksekutif & Ekonomi Premium 07.03 07.05
268F Ambarawa Ekspres Ekonomi Plus 11.35 11.38
163F/166F/167F Sancaka Utara Gambringan (GBN) bersambung Solo Balapan (SLO)-Yogyakarta Tugu (YK) Eksekutif & Bisnis 11.47 11.50
269F Ambarawa Ekspres Semarang Poncol (SMC) Ekonomi Plus 14.19 14.22
266 Maharani Surabaya Pasarturi (SBI) Ekonomi Premium 15.15 15.18
108/105 Jayabaya Jakarta Pasar Senen (PSE) Eksekutif & Ekonomi Plus 15.20 15.23
127 Gumarang Eksekutif & Bisnis 16.55 16.58
130 Dharmawangsa Surabaya Pasarturi (SBI) Eksekutif & Ekonomi 18.32 18.35
123/126 Harina Cikampek (CKP) bersambung Bandung Hall (BD) Eksekutif & Ekonomi Premium 18.39 18.42
255 Kertajaya Jakarta Pasar Senen (PSE) Ekonomi Premium 22.07 22.10
168F/165F/164F Sancaka Utara Surabaya Pasarturi (SBI) Eksekutif & Bisnis 22.59 23.02
129 Dharmawangsa Jakarta Pasar Senen (PSE) Eksekutif & Ekonomi 23.34 23.37
  • Lokal
Ekonomi Lokal
No. Sepur Teka Mangkat No. Sepur Teka Budhal
menyang Cepu menyang Surabaya
395 10.52 10.54 396 06.00 06.02
397 20.15 20.17 398 14.40 14.42
menyang Bojonegoro menyang Surabaya-Sidoarjo
404/405 12.47 12.49 406/407 15.28 15.30


ParipustakaBesut

Setatsiyun sadurungé:
Setatsiyun Bowerno
Jalur sepur Gambringan-Surabaya Pasarturi Setatsiyun sabanjuré:
Setatsiyun Gembong
  1. Data Stasiun Kereta Api (2017), Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Republik Indonesia.
  2. Handinoto. (1996). Perkembangan kota dan arsitektur kolonial Belanda di Surabaya, 1870-1940 (Ed. 1., cet. 1 ed.). Yogyakarta: Diterbitkan atas kerjasama Lembaga Penelitian dan Pengabdian kepada Masyarakat, Universitas Kristen PETRA Surabaya dan Penerbit ANDI Yogyakarta. ISBN 9795333739. OCLC 38898570.
  3. Archiv Für Eisenbahnwesen. 58. 1935.
  4. Reitsma, Steven Anne (1928). Korte Geschiesdenis der Nederlandsch-Indische Spoor en Tramwegen. Weltevreden: G. KOLFF & Co. p. 119.
  5. "Uit Tjepoe schrijft men aan het N. v. d. D. v. N.-I-:". Algemeen Handelsblad. 12-01-1914. p. 10. Check date values in: |date= (pitulung)
  6. Aziz, Abd (2014-04-22). "Rel jalur ganda Surabaya-Bojonegoro tersambung 55 km". Antara News. Dibukak ing 2020-04-18.
  7. "Rel Ganda Tersambung, Bulan Depan Kereta Ditambah". Tempo.co. 2014-05-09. Dibukak ing 2020-04-19. |first= missing |last= (pitulung)
  8. Lampiran Peraturan Presiden Republik Indonesia No. 80 Tahun 2019 Tentang Percepatan Pembangunan Ekonomi di Kawasan Gresik – Bangkalan – Mojokerto, Surabaya – Sidoarjo – Lamongan, Kawasan Bromo - Tengger - Semeru, Serta Kawasan Selingkar Wilis dan Lintas Selatan
  9. Rencana Induk Perkeretaapian Nasional 2018 (PDF). Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan. 2018.