Tuduhaké menu pokok

Stasiun Cepu (CU) iku stasiun sepur kang dumunung ing Balun, Cepu, Blora. Stasiun kang dumunung ing èlevasi +28 m dpl iki kalebu sajeroning Laladan Operasi 4 Semarang, lan minangka stasiun sepur aktif kang dumunung ing paling wétan ing tlatah Jawa Tengah. Stasiun Cepu iku stasiun sepur gedhé dhéwé ing Kabupatèn Blora, lan manggon ing sangarepé Lapangan Ronggolawe. Saka Stasiun Cepu ana tilas percabangan rel sepur tumuju Kutha Blora, kang saiki wis ora aktif.

Setasiun Cepu
Stasiun Cepu.jpg
Peron lan palka Stasiun Cepu
Letak
Propinsi Jawa Tengah
Sujarah
Liyan-liyan
Oprator Laladan Operasi 4 Semarang
Dhuwuring stasiun ±28 m. dpl.
Layanan Rajawali, Sembrani, Gumarang, Blora Jaya Ekspres, Kertajaya, Feeder Tawang Jaya
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setasiun

SepurBesut

Stasiun sadurungé:
Stasiun Kapuan
Jalur KA Gambringan-Kandangan Stasiun sabanjuré:
Stasiun Tobo

Koordhinat: 7°35′32″S 112°06′02″E / 7.5921751°S 112.1005386°E / -7.5921751; 112.1005386