Setatsiyun Cepu (CU) iku stasiun sepur kang dumunung ing Balun, Cepu, Blora. Setatsiyun kang dumunung ing èlevasi +28 m dpl iki kalebu sajeroning Laladan Operasi 4 Semarang, lan minangka setatsiyun sepur aktif kang dumunung ing paling wétan ing tlatah Jawa Tengah. Setatsiyun Cepu iku setatsiyun sepur gedhé dhéwé ing Kabupatèn Blora, lan manggon ing sangarepé Lapangan Ronggolawe. Saka Setatsiyun Cepu ana tilas percabangan rel sepur tumuju Kutha Blora, kang saiki wis ora aktif.

Setasiun Cepu
Stasiun Cepu.jpg
Peron lan palka Stasiun Cepu
Letak
PropinsiJawa Tengah
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorLaladan Operasi 4 Semarang
Dhuwuring stasiun±28 m. dpl.
LayananRajawali, Sembrani, Gumarang, Blora Jaya Ekspres, Kertajaya, Feeder Tawang Jaya
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setasiun

SepurBesut

Setatsiyun sadurungé:
Stasiun Kapuan
Jalur KA Gambringan-Kandangan Setatsiyun sabanjuré:
Stasiun Tobo

Koordhinat: 7°35′32″S 112°06′02″E / 7.5921751°S 112.1005386°E / -7.5921751; 112.1005386