Banjire Wis Surut

Buku iki anggitane J. F. X. Hoery, minangka salah siji saka atusan carita cekak kang ditulis wiwit taun 1970-an. Ana 17 carita cekak kang dikumpulaké sajeroning kumpulan carita cekak iki, ya iku:

Banjire Wis Surut
Banjire wis surut1.jpg
PanganggitJ. F. X. Hoery
NagaraIndonesia
BasaJawa
GènreRoman
Pangecapan•Yogyakarta: Sanggar Sastra Pamarsudi Sastra Jawi (Bojonegoro) (PSJB) kanthi kerjasama kaliyan Penerbit Narasi
Kala babar
2006
Kaca170 kaca
ISBN979-7564-92-4

Karya liyanéBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut