Cempaga, Kotawaringin Wétan

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] Cempaga iku kacamatan ing Kabupatèn Kotawaringin Wétan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.241,00 km2 lan okèhé kang ndunungi jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Cempaka Mulia Barat, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 48 km.[2]

Cempaga
Kacamatan
Nagara Indonésia
KabupatènKotawaringin Wétan
Pamaréntahan
 • Camat

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Cempaga Hulu
ing sisih kidul karo: Kacamatan Baamang
ing sisih kulon karo: Kacamatan Parenggean lan Kota Besi
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Katingan

DésaBesut

RujukanBesut

  1. Kotawaringin Wétan sajeroning angka taun 2007/2008, Tabel 3.1.2
  2. Kotawaringin Wétan sajeroning angka taun 2007/2008, Tabel 1.1.8

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Cempaga, Kabupatèn Kotawaringin Wétan, Kalimantan Tengah


Désa : Lubuk Bunter | Sungai Paring | Cempaka Mulia Barat | Cempaka Mulia Timur | Jamaras | Lubuk Ranggan | Patai | Rubung Buyung