Cempaga Hulu, Kotawaringin Wétan

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] Cempaga Hulu iku kacamatan ing Kabupatèn Kotawaringin Wétan, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.183,00 km2 lan okèhé kang ndunungi 14.934 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Pundu, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 124 km.[2]

Cempaga Hulu
Kacamatan
Nagara Indonésia
KabupatènKotawaringin Wétan
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.02.13 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Katingan
ing sisih kidul karo: Kacamatan Parenggean
ing sisih kulon karo: Kacamatan Cempaga
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Katingan

DésaBesut

  1. Keruing
  2. Pasisir Harapan
  3. Parit
  4. Pelataran
  5. Pundu
  6. Tumbang Koling

RujukanBesut

  1. Kotawaringin Wétan sajeroning angka taun 2007/2008, Tabel 3.1.2
  2. Kotawaringin Wétan sajeroning angka taun 2007/2008, Tabel 1.1.8

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Cempaga Hulu, Kabupatèn Kotawaringin Wétan, Kalimantan Tengah


Désa : Keruing | Pantai Harapan | Parit | Pelataran | Pundu | Tumbang Koling