Tuduhaké menu pokok

Urutan miturut abjadBesut

Pratélan ing ngisor wujud kelompok sistem pulitik sajeroning ngèlmu pulitik miturut urutan abjad. Déné jinis anakané ditulis ing ngisor pratélan sistem utama.

Miturut tilikan otonomi regionalBesut

Pratélan iki difokusaké marang tilikan dhistribusi kedhaulatan lan otonomi.

Miturut kelompok pulitik (By political franchise)Besut

Pratélan iki ditilik saka pamérangan miturut kelompok pulitik (political franchise) utawa (suffrage).

Miturut klasifikasi kakuwasan tripartit WeberBesut

Max Weber jrining karyané tripartite classification of authority, mbédakaké telu modhèl idéal kapemimpinan pulitik lan kakuwasan ya iku::

Miturut tilikan etimologiBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut