Kabupatèn Konawé Lor

kabupatèn ing provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, Indonésia
(Kaelih saka Kabupatèn Konawe Lor)

Kabupatèn Konawe Lor (basa Indonésia: Konawe Utara), iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, Indonésia. Kutha krajané ya iku Wanggudu. Kabupatèn iki diadegaké miturut Undhang-Undhang Nomer 13 Taun 2007, tanggal 2 Januari 2007.

{{{jeneng}}}

Lambang Kabupatèn Konawé Lor


300px
Peta lokasi Kabupatèn Konawé Lor di Sulawesi Kidul-Wétan
Koordinat:
Propinsi Sulawesi Kidul-Wétan
Tanggal peresmian 2 Januari 2007
Pamaréntahan
Luas km²
Gunggung cacah jiwa
 - Total
 - Kepadatan
Démografi
Pembagian administratif
Simbol khas daerah


Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Kabupatèn Konawe Lor

Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia