Kabupatèn Konawé

kabupatèn ing provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, Indonésia
(Kaelih saka Kabupatèn Konawe)
Kabupatèn Konawé
120px
Lambang Konawe
Sesanti: "---"
300px
Dina Dadi:---
Kutha krajan: Unaaha
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Kacamatan
 - Cacahe:

16 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Konawe iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul-Wétan, kutha Unaaha iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-yané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Konawe katata sajeroning 16 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Abuki
  2. Asera
  3. Bondoala Sampara
  4. Lambuya
  5. Lasolo
  6. Latoma
  7. Pondidaha
  8. Sawa
  9. Soropia
  10. Tongauna
  11. Uepai
  12. Unaaha
  13. Wawonii
  14. Waworete
  15. Wawotobi
  16. Wonggeduku

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Sulawesi Tenggara


 

Kabupatèn Konawe, Sulawesi Tenggara

Lambang Kabupatèn Konawe

Kecamatan: Abuki | Asera | Bondoala Sampara | Lambuya | Lasolo | Latoma | Pondidaha | Sawa | Soropia | Tongauna | Uepai | Unaaha | Wawonii | Waworete | Wawotobi | Wonggeduku

Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia