Laonti, Konawé Kidul

(Kaelih saka Laonti, Konawe Kidul)

Laonti iku kacamatan ing Kabupatèn Konawe Kidul, Sulawesi Kidul-Wétan, Indonésia. Tumuju mmenyang kacamatan Laonti iki kudu migunakaké sarana transportasi segara. Laonti ngasilaké kopra lan iwak.

Laonti
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul-wétan
KabupatènKonawe Kidul
Pamaréntahan
 • CamatMuh.Sarjan Sipa B.Sc S.Ip
Kapadhetan/km²

Désa/KalurahanBesut

Kabupatèn Konawe Kidul, Sulawesi Tenggara

Kecamatan: Andoolo | Angata | Kolono | Konda | Lainea | Landono | Laonti | Moramo | Palangga | Ranomeeto | Tinanggea

Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia