Palangga, Konawé Kidul

Palangga iku kacamatan ing Kabupatèn Konawe Kidul, Sulawesi Kidul-Wétan, Indonésia.

Palangga
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSulawesi Kidul-Wétan
KabupatènKonawe Kidul
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri74.05.04 Edit the value on Wikidata
Kapadhetan/km²

Désa/KalurahanBesut

Kabupatèn Konawe Kidul, Sulawesi Tenggara

Kecamatan: Andoolo | Angata | Kolono | Konda | Lainea | Landono | Laonti | Moramo | Palangga | Ranomeeto | Tinanggea

Sulawesi Kidul-Wétan

Kabupatèn: Bombana | Buton | Buton Lor | Kolaka | Kolaka Lor | Konawe | Konawe Lor | Konawe Kidul | Muna | Wakatobi

Kutha: Bau-bau | Kendari

Delengen uga: Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia