Tuduhaké menu pokok

Halaman yang terhubung ke halaman disambiguasi

Halaman-halaman berikut memiliki pranala ke suatu halaman disambiguasi. Halaman-halaman tersebut seharusnya terpaut ke topik-topik yang sesuai.
Suatu halaman dianggap sebagai halaman disambiguasi apabila halaman tersebut berisi tag __DISAMBIG__ (atau nama lain yang sesuai).

Dhata ing ngisor iki kasimpen ing telih, lan pungkasan dianyari 13 Dhésèmber 2019 14.34. Paling akèh ana 5.000 kasil ing telih iku.

Nuduhaké nganti 50 kasil sajeroning penthangan #1 tekan #50.

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)

  1. TepasKenya
  2. Basa Jawa (besut)Yogyakarta
  3. Sastra Jawa (besut)Arab
  4. Sastra Jawa (besut)Latin
  5. Agama (besut)Latin
  6. Jawa (besut)Arab
  7. Jawa (besut)Yogyakarta
  8. Sastra Jawa Anyar (besut)Yasadipura
  9. Basa Using (besut)Jember
  10. Basa Using (besut)Lumajang
  11. Wayang (besut)Arab
  12. Wayang (besut)Kadhiri
  13. Wayang (besut)Mataram
  14. Wayang (besut)Semarang
  15. Pratélan paraga wayang (besut)Indra
  16. Basa Tengger (besut)Lumajang
  17. Basa Tengger (besut)Prabalingga
  18. Dhialèk Sérang (besut)Mataram
  19. Dhialèk Cerbon-Dermayu (besut)Cirebon
  20. Dhialèk Cerbon-Dermayu (besut)Subang
  21. Dhialèk Banyumasan (besut)Cirebon
  22. Dhialèk Banyumasan (besut)Tegal
  23. Banyuwangen (besut)Wong
  24. Ludruk (besut)Jember
  25. Ludruk (besut)Jombang
  26. Ludruk (besut)Lumajang
  27. Ludruk (besut)Prabalingga
  28. Gamelan (besut)Kecapi
  29. Gamelan (besut)Magelang
  30. Gamelan (besut)Yogyakarta
  31. Dhialèk Ngayogyakarta (besut)Wong
  32. Dhialèk Ngayogyakarta (besut)Yogyakarta
  33. Macapat (besut)Girisa
  34. Macapat (besut)Kiwa
  35. Macapat (besut)Prabalingga
  36. Macapat (besut)Tengen
  37. Mlathi (besut)Arab
  38. Mlathi (besut)Latin
  39. Mawar (besut)Organ
  40. Tikus (besut)Kapal
  41. Tikus (besut)Keju
  42. Jamur ing mangsa katiga (besut)Jamur
  43. Mikul dhuwur, mendhem jero (besut)Wong
  44. Alon-alon waton kelakon (besut)Wong
  45. Ajining dhiri dumunung ana ing lathi, ajining raga ana ing busana (besut)Wong
  46. Jawa Tengah (besut)Barabudhur
  47. Jawa Tengah (besut)Karajan Mataram
  48. Jawa Tengah (besut)Semarang
  49. Jawa Tengah (besut)Tegal
  50. Jawa Tengah (besut)Yogyakarta

Deleng (50 sadurungé | 50 sabanjuré) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)