Sesebutan (sajeroning basa Indonésia: Gelar) iku ater-ater (prefiks) utawa akhiran (sufiks) sing ditambahaké ing jeneng wong kanggo mènèhi pakurmatan, kalungguhan resmi, utawa kuwalifikasi akademis utawa profèsional.

Sesebutan akademik lan profèsionalBesut

Sesebutan pemimpin agama lan spiritualBesut

Sesebutan kalungguhan kepala nagaraBesut

DipilihBesut

DitunjukBesut

DiwarisakéBesut

Sesebutan kalungguhan pamaréntahanBesut

Sesebutan kabangsawananBesut

Sesebutan IndonésiaBesut

Sesebutan asingBesut

Sesebutan sosialBesut

Uga delengenBesut