Tuduhaké menu pokok

PrastawaBesut

30 Agustus - Parté Demokratik Jepang (Minshutō) nguwaosi parlemèn Jepang, mungkasi pamaréntahan 54 taun mèh tanpi jeda Parté Demokratik Liberal (Jiyū Minshutō). (sumber)

25 - Senator AS Ted Kennedy tilar donya sasampunipun langkung saking sataun nyandhang kanker. (sumber)

24 - Stefanía Fernández asal Venezuela kapilih minangka Miss Universe 2009. (sumber)

19 - Para ngèlmuwan manggihaken landhesan dharat 'prasajarah' ingkang dipunanggé déning dhinosaurus miber.(sumber)

17 - Présidhèn Susilo Bambang Yudhoyono ngramèkaken pèngetan 17 Agustusan wonten ing Istana Merdeka Jakarta (sumber: Yahoo!News)

12 - Mahkamah Konstitusi nulak sedanten gugatan pasangan Mega-Prabowo lan JK-Wiranto ing pasulayan asil Pilpres 2009. Pasangan SBY-Boediono dipunpesthèkaken dados présidhèn lan wakil présidhèn kapilih 2009-2014. (sumber)

12 - Polri ngumumaken yèn jisim teroris ingkang kaprejaya wonten ing salebeting operasi Densus 88 punika Ibrohim, sanès Noordin M. Top kados ingkang dipun-kinten sadèrèngipun. (sumber)

11 - Hillary Clinton duka nalika wonten ing Kongo déning satunggaling mahasiswa ingkang nakènaken panggalihipun garwanipun. (sumber)

6 - Rendra, juru gurit ingkang misuwur kanthi tetenger Si Burung Merak, tilar donya. (sumber)

5 - Mahmoud Ahmadinejad kanthi resmi dipun-sumpah minangka Présidhèn Iran kanggé mangsa kalungguhan ingkang kaping kalih. (Press TV) (BBC)

4 - Mbah Surip, penyanyi ingkang misuwur kanthi lagu Tak Gendong, tilar donya amargi gagal jantung. (sumber)

 
Corazon Aquino

1 Agustus 2009 - Mantan Présidhèn Filipina Corazon Aquino séda amargi lelara kanker usus. (sumber)

Ugi pirsaniBesut