Cupello iku siji comune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 48,02 km2 lan cacahing padunung 4.528 jiwa. Pérangan kutha iki: Bufalara, lan Ributtini. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan: Fresagrandinaria, Furci, Lentella, Montenero di Bisaccia (CB), Monteodorisio, San Salvo, Vasto.

Dhémografi Besut

Tuwuhing padunung

Gladri Besut

 
Panorama Cupello
 
Piazza Cupello


Koordinat: 42°04′N 14°40′E / 42.067°N 14.667°E / 42.067; 14.667