Palombaro

Palombaro iku siji comune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 17 km2 lan cacahing padunung 1.146 jiwa (data taun 2004), kanthi kapadhetan 67 jiwa/km2. Pérangan kutha iki: Limiti, lan Tornelli. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan yaiku: Casoli, Civitella Messer Raimondo, Fara San Martino, Guardiagrele, lan Pennapiedimonte.

Palombaro-Stemma.png

DemografiBesut

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°07′N 14°14′E / 42.117°N 14.233°E / 42.117; 14.233Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function