Castel Frentano

Castel Frentano iku siji commune lan kutha ing Provinsi Chieti, ing region Abruzzo, nagara Italia. Populasiné watara 3,900. Jembar wewengkon 21 km2 lan kapadhetan padunung 189 jiwa/km2. Kutha iki dipérang sajeroning bagéan-bagéan Ciommi, Colle Ceraso, Crocetta, Feltrino, Lentesco, Pera, Porrechi, San Rocco, San Vincenzo lan Trastulli. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Guardiagrele, Lanciano, Orsogna, Sant'Eusanio del Sangro.

Castel Frentano-Stemma.png

DemografiBesut

Tuwuhing padunung

Pranala njabaBesut

Koordinat: 42°12′N 14°21′E / 42.200°N 14.350°E / 42.200; 14.350Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function