Fara Filiorum Petri

Fara Filliorum Petri iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon 18,4 km2 lan cacahing padunung 1.952 jiwa kanthi kapadhetan 139 jiwa/km2. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki yaiku: Bucchianico, Casacanditella, Pretoro, Rapino, Roccamontepiano, lan San Martino sulla Marrucina.

Fara.png
ABR-Mappa.png

DemografiBesut

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°15′N 14°11′E / 42.250°N 14.183°E / 42.250; 14.183