Monteodorisio

Monteodorisio iku comune lan kutha ing Propinsi Chieti ing region Abruzzo nagara Italia. Jembar wewengkon: 25 km2 lan cacahing padunung 2.475 jiwa. Komunitas kang wewatesan karo kutha iki yaiku: Cupello, Furci, Gissi, Pollutri, Scerni, Vasto.

Monteodorisio
Komune
Comune di Monteodorisio
Coat of arms of Monteodorisio
Coat of arms
Nagara Italia
Wewengkon administratifAbruzzo
ProvinsiChieti (CH)
Pamaréntahan
 • MayorSaverio Di Giacomo
Laladan
 • Gunggung25 km2 (10 sq mi)
Élepasi315 m (1,033 ft)
Cacah warga (2004)
 • Gunggung2.475
 • Pepadhet99/km2 (260/sq mi)
Demonym(s)Wong Monteodorisio
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Kodhe pos66050
Kodhe tilpun0873
Santo PelindungSt. Marcellinus
-DinaSecond Sunday of May
Situs wèbwww.comune.monteodorisio.ch.it

DhémografiBesut

Tuwuhing padunung


Koordinat: 42°05′N 14°39′E / 42.083°N 14.650°E / 42.083; 14.650