Tufillo

Tufillo iku siji comune lan kutha ing Province Chieti, region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 21 km2 kanthi padunung cacahé528 jiwa lan kapadhetan 26 jiwa/km2. Kutha iki wewatesan karo komunitas: Celenza sul Trigno, Dogliola, Mafalda (CB), Montemitro (CB), Palmoli, San Felice del Molise (CB)

DemografiBesut

Tuwuhing padunung


Koordinat: 41°55′N 14°38′E / 41.917°N 14.633°E / 41.917; 14.633