Lanciano iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 66 km2. Cacahing sing ndunungi 36.306 jiwa.

DhémografiBesut

Tuwuhing sing ndunungi