Pretoro

Pretoro iku siji kutha cilik kang sing ndunungi watara 1,100 jiwa, dumunung ana ing Provinsi Chieti, region Abruzzo, Italia tengah. Kutha iki dumunung ing sikilé bukit ing lèrèng wétan Gunung Maiella. Leté kang cedhak saka lèrèng panggonan ulah raga ski Passo Lanciano, njanjèkaké anané ulah raga mangsa anyep ing tlatah iki. Semono uga pernahé mung watara 20 menit nganggo montor saka Segara Adriatik.

Pretoro-Stemma.png

DhémografiBesut

Tuwuhing sing ndunungi

Pranala njabaBesut


Koordinat: 42°13′N 14°08′E / 42.217°N 14.133°E / 42.217; 14.133Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function