Rapino

Rapino iku siji commune lan kutha ing Provinsi Chieti ing region Abruzzo, nagara Italia. Jembar wewengkon 20 km2 lan cacahing padunung 1.461 jiwa (data taun 2004) kanthi kapadhetan 73 jiwa/km2. Kutha iki dumadi saka bagéan: Colle case nuove, Ortaglio, Piano, lan Vicenne. Komunitas ing saubengé antarané: Fara Filiorum Petri, Guardiagrele, Pennapiedimonte, Pretoro, lan San Martino sulla Marrucina.

Rapino-Stemma.png

DhémografiBesut

Tuwuhing padunung

Pranala njabaBesut


Koordinat: 42°13′N 14°11′E / 42.217°N 14.183°E / 42.217; 14.183Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function