Vasto

Vasto iku jeneng kutha ing nagara Italia. Dunungé ana ing Provinsi Chieti. Jembar wewengkon 70 km2. Cacahing sing ndunungi 37.657 jiwa.

Vasto-Stemma.png

DhémografiBesut

Tuwuhing sing ndunungi