Damar (disambiguasi)

Damar bisa tegesé:

TuwuhanBesut

  • Damar, dhadhak utawa resin sing mbeku; ing jaman biyèn biyasa kanggo bahan bakar lampu.
  • Damar utawa ki damar, jeneng sajinis uwit saka marga Agathis.
  • Damar, jeneng dagang kayu-kayu saka marga Araucaria.
  • Damar laut, jeneng liya saka sajinis uwit (utawa kayu) balau, marga Shorea.

MajalahBesut

TokohBesut

WewengkonBesut