Kutha Padangpanjang

(Dilih saka Padangpanjang)

Kutha Padangpanjang iku salah siji kutha sing dumunung ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia lan minangka kutha kanthi jembar wewengkon paling ciut ing provinsi iki.

Kutha Padangpanjang
Pusat Dokumentasi dan Informasi Kebudayaan Minangkabau (PDIKM)
Pusat Dokumentasi dan Informasi Kebudayaan Minangkabau (PDIKM)
Official logo of Kutha Padangpanjang
Logo
Sesanti: Padangpanjang kutha Serambi Mekah
Koordhinat: 0°27′43.27″S 100°23′24.34″E / 0.4620194°S 100.3900944°E / -0.4620194; 100.3900944
Negara Indonésia
Provinsi Sumatra Kulon
Pamaréntahan
 • Walikutha dr. H. Suir Syam, M.Kes, MMR
Tlatah
 • Gunggung 23 km2 (9 sq mi)
Cacah jiwa (2008[1])
 • Gunggung 54.220
 • Kapadhetan 2,400/km2 (6,100/sq mi)
WIB (UTC+7)
Kodhe laladan +62 752
Sana jaringan www.padangpanjangkota.go.id

RujukanBesut

Pranala njabaBesut

GladriBesut